Diensten

Kopen of verkopen?

OP ZOEK NAAR EEN WONING?

Ons commerciële team kamt de markt uit op zoek naar kwalitatieve panden die je ongetwijfeld bekoren. We kennen de vastgoedmarkt op ons duimpje en steken continu onze voelsprieten uit op zoek naar opportuniteiten.

Resultaat? Een veelzijdig aanbod waarin je vast en zeker je gading vindt. Tegen een juiste prijssetting. Dat spreekt voor zich. Teveel betalen, dat wil natuurlijk niemand!

Heb je specifieke voorkeuren? Vertel ze ons! Dan gaan wij voor jou op zoek!

Je hypotheek berekenen ... dat kan hier met de simulatietool van Kredietunie.

  

JE EIGENDOM TE KOOP?

Je wilt je eigendom verkopen? Uiteraard wil je dit liever vandaag nog, dan morgen! Een realistische vraagprijs is daarbij cruciaal. Onze experts kennen het klappen van de zweep en weten als geen ander een accurate prijs op jouw vastgoed te plakken. Naast een doorgedreven publiciteit en het actief speuren naar potentiële kopers, stemmen we vraag en aanbod op elkaar af. De juiste match voor je vinden? Een kolfje naar onze hand!

Maar ook projectontwikkelaars vinden bij ons de juiste ondersteuning. Wil je een project realiseren? Ben je in het bezit van bouwgrond, een gedateerd gebouw of een onbewoonde woning? Wij geven je graag het gepaste advies om je project succesvol van start te laten gaan. We onderzoeken of jouw project goed verkoopbaar is, verwijzen je graag naar de juiste partners door én zorgen ervoor dat je kan rekenen op een optimale winstmaximalisatie.

We zijn elke werkdag van 9u tot 12u30 en van 13u30 tot 17u30 bereikbaar. Buiten de kantooruren maken we graag tijd voor je op afspraak.

 

Delen op

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons