Diensten

Een vlotte verkoop in 5 stappen

1. De juiste prijs
Een juiste prijszetting is cruciaal in het verkoopproces. Wij zorgen voor een professionele en onderbouwde schatting van jouw pand.


2. Doorgedreven publiciteit
Een doorgedreven en professionele publiciteitscampagne in zorgvuldig geselecteerde media, maakt je pand bekend bij een zo breed mogelijk publiek. Zo verhogen wij je kansen voor een vlotte verkoop!


3. Match-maker van het eerste uur
Eenmaal de interesse gewekt is, zorgen wij voor een eerste afspraak zodat potentiële kopers verliefd kunnen worden op jouw pand. Je hoeft zelf geen tijd meer te verspillen om bezoekers rond te leiden. Wij regelen dat voor jou! En daarbij leggen we de nodige flexibiliteit en een flinke dosis enthousiasme aan de dag. Vragen van en onderhandelingen met potentiële kopers, nemen we ook ter harte.


4. Papier hier
Laat het papierwerk maar aan ons over. Over paperassen en alle andere wettelijke vereiste formaliteiten hoef je alvast je hoofd niet te breken. Want de hele administratieve afhandeling nemen wij voor onze rekening. Van opzoekingen en het opvragen van documenten, over de communicatie met de notaris en het correct opstellen van juridische documenten, tot en met het afhandelen van de overdracht van de nutsvoorzieningen.


5. Closing the deal
Le moment surprême! Wanneer de dag van de akte is aangebroken, nemen we het opnemen van de meterstanden nog voor onze rekening en komen we met beide partijen voor een laatste keer ter plaatse aan het pand. Indien mogelijk, wonen we ook de akte bij de notaris bij, tot de deal volledig rond is. Maar ook als je daarna nog met vragen zit, kun je bij ons terecht

Delen op

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons