Diensten

Gedreven en professioneel

Ons gedreven team bestaat uit een evenwichtige mix van vakbekwame vastgoedspecialisten met een passie voor vastgoed. Elk met een eigen expertise in zijn domein en regio.

CATHERINE – Vastgoedmakelaar BIV-nummer: 511 093

Catherine helpt al sinds onze start ieders woondroom mee verwezenlijken. Ze vindt het een voorrecht dat ze samen met de klant op zoek kan gaan naar zijn ideale woning. Is ze niet voor ons op pad, dan slaat ze graag een balletje op het tennisveld of kan ze genieten van wat quality-time met haar man en dochtertje. Ook haar trouwe viervoeters neemt ze graag mee op sleeptouw. 

 JESSY – Verkoop nieuwbouw

Net als haar wederhelft Olivier, maakt Jessy al van in het prille begin deel uit van ons team. Met de glimlach regelt ze afspraken voor bezichtigingen maar ook de verkoop van onze nieuwbouwappartementen en -woningen neemt ze graag voor haar rekening. Als Jessy niet aan het werk is, brengt ze haar vrije tijd het liefst door in het gezelschap van haar man en zoontje. Ook een wekelijkse sportbeurt en frequent restaurantbezoek krijgen een plaatsje in haar agenda.

 INES – Verkoop

Vastgoed verkopen? Dat is Ines haar ding. Ze wil elke woning van binnen en van buiten kennen. De pro's en contra's, maar vooral ook de mogelijkheden en opportuniteiten om zo iedere klant te begeleiden naar de juiste woning. In het weekend zet Ines samen met haar vriendinnen al eens een stapje in de wereld, maar ze kan ook genieten van een avondje gezellig thuis blijven.

 

DEBORAH - Juridische opvolging

Door haar jarenlange ervaring in een notariskantoor, weet Deborah als geen ander hoe de juridische wereld eruit ziet. Elk dossier spit ze uit tot op het bot, waardoor we steeds goed voorbereid aan een dossier kunnen beginnen. Tijdens het voorlezen van de overeenkomsten, wordt alles in duidelijke taal uitgelegd aan elke koper en verkoper. 's Avonds en in het weekend brengt Deborah veel tijd door met haar man en dochtertje of drinkt ze graag eens een glaasje met vrienden. 

 

 

 OLIVIER – Vastgoedexpert

Ook Olivier is een vaste waarde binnen ons team. Net zoals zijn mannelijke collega’s gaat hij in de regio rond Hasselt op zoek naar interessante panden die we in ons aanbod kunnen opnemen. Als rasechte Belg is Olivier een bourgondiër in hart en nieren. Samen met Jessy en hun zoontje vind je hem geregeld op restaurant. De calorieën die hij daar opdoet, koerst hij er tijdens de week van af, samen met zijn fietsmakkers

 

BEHIC – Vastgoedmakelaar BIV-nummer: 508 943

De kans is groot dat je in de ruime omgeving van Genk en Beringen onze goedlachse collega Behic tegen het lijf loopt. Hij kent er de streek als zijn broekzak en zorgt er voor een aantrekkelijk en gevarieerd vastgoedaanbod. Als hij niet aan het werk is, brengt Behic graag tijd door met zijn gezin of timmert hij naarstig aan zijn conditie.

 

 

Wens je met ons kennis te maken? Een gratis waardebepaling?

Bel 011 30 50 50 of mail naar info@immogroep5.be!

Delen op

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons