Residentie AZUR

Kempische Steenweg216 , 3500 Hasselt

 

Omschrijving

12 TRENDY APPARTEMENTEN OP INVALSWEG NAAR HET CENTRUM

Zoekt u een nieuwe thuis vlakbij één van de bekende invalswegen naar het stadscentrum van Hasselt, de vele gezellige restaurantjes en andere faciliteiten die de stad te bieden heeft? Dan bent u op de Kempische Steenweg ter hoogte van nummer 216 zeker op het juiste adres! Op deze locatie wordt binnenkort een knap project gerealiseerd van 12 moderne appartementen waar u zich zeker en vast snel thuis zal voelen.
Indien u denkt aan een investering, biedt de eigenaar en huurgarantie van een jaar!

De beschikbare appartementen hebben een oppervlakte variërend van 65m² t.e.m. 116m² exclusief terras aan de voor-of achterzijde van het gebouw. U heeft de keuze tussen 1, 2 of 3 slaapkamers naargelang uw behoefte en steeds is er een mooie open keuken met leefruimte aanwezig, een berging, apart toilet en badkamer. Alle eenheden zijn bereikbaar via de gemeenschappelijke trappenhal of met een lift. Indien u een gelijkvloers appartement koopt, heeft u een privé tuin waar men naar hartenlust kan vertoeven van de avondzon. Elk woongeheel zal volledig afgewerkt worden volgens ter beschikking gestelde budgetten voor keuken, badkamer en vloeren zoals beschreven in het lastenboek. Op deze manier kan u uw eigen keuzes van afwerking toepassen, zonder zelf de handen uit de mouwen te moeten steken.
Ondergronds heeft iedere bewoner een kelderberging ter beschikking en een staanplaats voor de wagen. Deze is verplicht bij aan te kopen voor 20.000 euro excl. BTW.

Kriebelt het om van deze locatie uw thuis te maken? Neem dan zeker contact op voor bijkomende info.

Downloads

Indeling