Nieuws

Ga voor meer daglicht in huis

17 Oktober 2018

Een donker huis kan ongezellig en deprimerend aanvoelen. Heel wat mensen denken daarom bij het (ver)bouwen na over het perfecte daglicht in huis. Daglicht heeft met zijn natuurlijke rust de kracht om van een huis een thuis te maken. Meer licht in huis creëren kan op verschillende manieren. Lees hier hoe jij meer daglicht in je (nieuwe)woning haalt.

Lees meer

Waarom staat mijn woning lang te koop?

13 September 2018

Staat een woning al een tijdje te koop? Dan beginnen verkopers zich vaak zorgen te maken en vragen ze zich af waarom hun woning maar niet verkocht raakt. Om deze redenen staat je woning dus té lang te koop.

Lees meer

Tips bij de aankoop van een woning

16 Augustus 2018

Het is eindelijk zover. Je bent klaar voor een nieuw hoofdstuk in je leven en daar hoort een woning bij. Maar vooraleer je je te enthousiast op de vastgoedmarkt stort, is een goede voorbereiding het halve werk. Wil je je woonavontuur doen slagen, neem dan volgende tips zeker in acht.

Lees meer

Zorgeloos verhuizen doe je zo

12 Juli 2018

Je droomwoning via Immo Groep 5 gevonden? Dan kan het echte werk beginnen. Hoewel je misschien opziet tegen de verhuis en alle rompslomp die het met zich meebrengt, lukt het met volgende tips net iets beter. Stroop je mouwen alvast op en vat de koe bij de hoorns. Want met deze 5 verhuishacks wordt verhuizen ‘easy peasy’.

Lees meer

Maak kennis met onze Immo Groep 5 dames

25 Juni 2018

Immo Groep 5 bestaat uit een enthousiast en gedreven team dat iedere dag zijn beste beentje voorzet om woondromen te realiseren. Hoog tijd om de gezichten achter de schermen te leren kennen. Deze keer is het de beurt aan de energieke dames Kirsten, Jessy, Ines & Catherine.

Lees meer

Je woning verkopen? Dat doe je zo.

18 Mei 2018

Wie zijn woning te koop stelt, hoopt dat er snel een nieuwe eigenaar gevonden wordt. Liefst iemand die ook nog eens een correcte som geld op tafel legt. Wil je een vlotte verkoop van je woning realiseren, dan neem je best volgende tips in acht.

Lees meer

Maak kennis met onze inkopers

26 April 2018

Immo Groep 5 bestaat uit een enthousiast en gedreven team dat iedere dag zijn beste beentje voorzet om woondromen te realiseren. Hoog tijd om de gezichten achter de schermen te leren kennen.

Lees meer

Haal het maximum uit je kleine tuin

12 April 2018

De lentekriebels hebben ons allemaal te pakken. Onze groene vingers beginnen al te kriebelen om onze tuin zomerklaar te maken. Ook in een kleine tuin is het heerlijk ontspannen. Hoe je zelfs van de kleinste tuin een gezellig groene oase maakt, lees je hier.

Lees meer

5 tips om je interieur eenvoudig te pimpen

13 Maart 2018

Heb je een krap budget maar wil je toch een Pinterest-waardig interieur? Weet dan dat een nieuw interieur geen stukken van mensen hoeft te kosten. Met deze eenvoudige ingrepen creëer jij een prachtig interieur waarin je je helemaal thuisvoelt.

Lees meer

Karine America verkocht én kocht via Immo Groep 5

27 Februari 2018

“Een jong en gedreven team dat van aanpakken weet”

Lees meer

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons