Nieuws

VOOR & NA: indrukwekkende renovatie

15 Juli 2019

Het renoveren van een woning vraagt de nodige creativiteit. Met kleine of grote renovatiewerken kan je de functionaliteit en lichtinval van een woning sterk verbeteren. Een doordachte visie en een aantal geniale ingevingen … Meer had architecte Sien Huygen niet nodig om een oud rijhuis om te toveren tot een moderne en lichtrijke woning.

Lees meer

Je woning verkopen? Nu is het moment!

06 Mei 2019

Heb je de beslissing genomen om je woning te verkopen? Dan is nu het ideale moment want de lente is het beste seizoen om je huis te koop te stellen. Wil je een vlotte verkoop van je woning realiseren, hou dan rekening met de volgende tips.

Lees meer

5 Inspirerende interieurtrends

01 April 2019

Ben je van plan om je interieur een totaal nieuwe make-over te geven of gewoon wat op te frissen? Hier en daar een likje verf en een aantal nieuwe accessoires doen wonderen. Creëer met deze vijf woontrends een prachtig interieur, waarin je je helemaal thuisvoelt.

Lees meer

5 tips voor een ZEN-interieur

28 Januari 2019

Rust, harmonie, licht, … het zijn allemaal kenmerken van een Zen-interieur. Ook comfort en een bescheiden vorm van luxe mogen niet ontbreken in deze rustgevende ruimtes. Met deze vijf tips zorg je voor meer rust in huis.

Lees meer

“Ons droomhuis vonden we dankzij Immo Groep 5”

04 December 2018

Er is voor elk budget wel een woning te vinden. Maar het ene huis is het andere niet. Amber en Roman waren al geruime tijd op zoek naar een eigen stek. Een centraal gelegen huis ? liefst instapklaar ? dat ze konden omtoveren tot hun eigen ‘droomhuis’. Hun oog viel op een woning in Zonhoven.

Lees meer

Ga voor meer daglicht in huis

17 Oktober 2018

Een donker huis kan ongezellig en deprimerend aanvoelen. Heel wat mensen denken daarom bij het (ver)bouwen na over het perfecte daglicht in huis. Daglicht heeft met zijn natuurlijke rust de kracht om van een huis een thuis te maken. Meer licht in huis creëren kan op verschillende manieren. Lees hier hoe jij meer daglicht in je (nieuwe)woning haalt.

Lees meer

Waarom staat mijn woning lang te koop?

13 September 2018

Staat een woning al een tijdje te koop? Dan beginnen verkopers zich vaak zorgen te maken en vragen ze zich af waarom hun woning maar niet verkocht raakt. Om deze redenen staat je woning dus té lang te koop.

Lees meer

Tips bij de aankoop van een woning

16 Augustus 2018

Het is eindelijk zover. Je bent klaar voor een nieuw hoofdstuk in je leven en daar hoort een woning bij. Maar vooraleer je je te enthousiast op de vastgoedmarkt stort, is een goede voorbereiding het halve werk. Wil je je woonavontuur doen slagen, neem dan volgende tips zeker in acht.

Lees meer

Zorgeloos verhuizen doe je zo

12 Juli 2018

Je droomwoning via Immo Groep 5 gevonden? Dan kan het echte werk beginnen. Hoewel je misschien opziet tegen de verhuis en alle rompslomp die het met zich meebrengt, lukt het met volgende tips net iets beter. Stroop je mouwen alvast op en vat de koe bij de hoorns. Want met deze 5 verhuishacks wordt verhuizen ‘easy peasy’.

Lees meer

Maak kennis met onze Immo Groep 5 dames

25 Juni 2018

Immo Groep 5 bestaat uit een enthousiast en gedreven team dat iedere dag zijn beste beentje voorzet om woondromen te realiseren. Hoog tijd om de gezichten achter de schermen te leren kennen. Deze keer is het de beurt aan de energieke dames, Jessy, Ines & Catherine.

Lees meer

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons