5 Inspirerende interieurtrends naar nieuws overzicht

01 April 2019

Glans
Verf een accentmuur met een hoogglansverf. Door het spiegelend effect, toont een kleine ruimte in een klap een stuk groter. Hoogglansverf vereist wel perfecte muren, zonder de minste oneffenheid.

Kunst
Geef je muur een persoonlijke touch en installeer een gallery wall. Een wand met lijstjes en kadertjes in diverse formaten met leuke foto’s en tekeningen. Voor het mooiste effect hang je ze het best in groepjes met kleine en grote varianten. Maar ook verschillende kastjes tegen de muur, zorgen voor een speels effect. 


©Huelsta

Ronde vormen
Ga voor ronde vormen. Gebogen vormen zijn meer uitnodigend en zachter en in tegenstelling tot wat je zou denken, geven ronde vormen extra ruimte. Ze zorgen voor speelsheid en rust binnenskamers. Bij een eettafel heeft de ronde vorm als voordeel dat iedereen elkaar kan aankijken. Niet alleen extra gezellig, maar je wint er ook extra ruimte mee.


©Modu

Trendkleuren
De trendkleur van 2019 is blauw. Voor een mooi eindresultaat combineer je hemelsblauw met witte en beige tinten. Ook de kleur ‘Spiced Honey’ (zachte geeltint) werkt goed in combinatie met blauw. Interieurobjecten met bogen, transparant glas en een minimalistische stijl passen perfect in deze trend.


© Swiss Sense

Metalen
Goud was vorig jaar helemaal in. Dit edele metaal blijft nog even aanwezig en laat zich in ieder type interieur integreren. Kleine koperen details, hier en daar, volstaan ruimschoots om je interieur een warme uitstraling te geven.


© Arte

Ben jij nog op zoek naar je eigen droomhuis? Of wil jij je woning ook vlot verkopen? Maak vandaag nog een afspraak met ons.

Delen op

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons