Je woning verkopen? Nu is het moment! naar nieuws overzicht

06 Mei 2019

Goede timing
Mei is een goede maand om je huis te verkopen. Veel gezinnen die op zoek zijn naar een nieuwe woning willen voor de zomer kunnen verhuizen. Met het mooie weer in aantocht, kunnen de nieuwe eigenaars volop genieten van het buitenleven en zijn ze gesetteld voor de start van het nieuwe schooljaar. Verder krijgen potentiële kopers een goed gevoel als de bloemen mooi in bloei staan in de tuin of als er veel licht en zon via de ramen naar binnen stroomt.

Juiste prijs
De prijs van een woning wordt natuurlijk door meerdere factoren bepaald. Toch is het belangrijk om een marktconforme prijs op je woning te kleven. Potentiële kopers staan vaak wantrouwig ten opzichte van huizen die te lang te koop staan. Immo Groep 5 zorgt voor een professionele, en onderbouwde schatting.

Goede voorbereiding
De bedoeling van een begeleid huisbezoek? Potentiële kopers verliefd laten worden op jouw pand. Een goede voorbereiding is alvast het halve werk. Wij geven jou tips hoe je je woning verkoopklaar maakt en nemen de geleide bezoeken voor onze rekening. Zo hoef jij je daar alvast niets van aan te trekken. Daarbij zorgen we niet alleen voor een hartelijke ontvangst, maar beantwoorden we ook alle vragen van potentiële kopers. Ook het opzoekingen en het correct opmaken van de nodige juridische documenten nemen we voor onze rekening.
 Vlotte verkoop
Wil je het maximum halen uit de verkoop van je woning? Dan heb je een expert nodig, die de bezichtiging met klanten neutraal, informatief én commercieel kan uitvoeren. In april verkochten we 20 panden op één maand tijd. Bewijs dat we ons vak door en door kennen.
Wil jij je woning ook snel verkopen? Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak met Immo Groep 5.

Delen op

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons