Maak kennis met onze inkopers naar nieuws overzicht

26 April 2018

Immo Groep 5 bestaat uit een enthousiast en gedreven team dat iedere dag zijn beste beentje voorzet om woondromen te realiseren. Hoog tijd om de gezichten achter de schermen te leren kennen. De inkopers Olivier, Behic en Maxime mogen de spits afbijten. Want zij zorgen dag in dag uit voor een ruim en gevarieerd woonaanbod.

Welke succesverhalen herinner jij je nog als inkoper?

Olivier: Intussen ben ik 10 jaar inkoper. Er zijn dus al heel wat huizen de revue gepasseerd. Maar ik vond het bv. wel leuk om een eerste keer een nieuwbouwproject in te kopen met meerdere wooneenheden.

Behic: Mijn eerste succesverhaal was de verkoop van een nieuwbouwproject in Genk, waarbij het volledige project uitverkocht raakte binnen een half jaar. Een ander succesverhaal is de in- en verkoop aan recordtempo van een knappe woning op wandelafstand van onze toen, splinternieuwe vestiging in Beringen.

Behic: “Love all, trust a few, do wrong to none.”

Maxime: Als inkoper bots je op tegenslagen, maar ook op meevallers. Het zijn vooral de meevallers die je als inkoper bij blijven. Elke nieuw pand dat wij aan onze portefeuille mogen toevoegen, laat zien dat mensen vertrouwen hebben in ons kantoor. Wanneer dit pand dan ook snel en aan de vraagprijs verkocht wordt, hebben wij ons doel bereikt en kunnen we spreken van een succesverhaal.

Waarom hou je zo van je job?

Olivier: Het leuke is dat er heel veel variatie inzit. We komen in de kleinste huizen maar ook in de grootste villa’s. Het is ook fijn dat we het vertrouwen krijgen van de klanten om hun woning te verkopen. Per slot van rekening leggen ze toch wel een groot deel (financieel) van hun leven in onze handen.

Behic: Omdat ik van variatie hou, graag met mensen omga en vooral een grote passie heb voor vastgoed.

Maxime: Ik hou van mijn job omdat ze zo gevarieerd is. Ik kom elke dag met nieuwe mensen in contact, ontdek elke dag nieuwe woningen en sta telkens voor een nieuwe uitdaging. Mijn job gaat nooit vervelen. Ik ben nu meer dan ooit gemotiveerd voor deze job, omdat ik al ervaring heb. Dit zorgt ervoor dat ik mij goed kan aanpassen aan elke inkoopafspraak, want elke afspraak vraagt een andere aanpak. Ook mijn leuke collega’s maken mijn job nog net dat tikje aangenamer.

Wat doe je in je vrije tijd?

Olivier: Ik probeer buiten de werkuren zoveel mogelijk tijd met mijn gezin door te brengen. We gaan graag eens goed uit eten en om al dat eten te compenseren ga ik ook 2 keer per week een toertje fietsen met mijn maten.

Olivier: “ Geniet van de kleine dingen in het leven.”

Omdat we een tof team hebben bij Immo Groep 5, gaan we met de collega’s op vrijdagavond ook geregeld een pintje drinken in de Vaart van Maastricht (café langs ons kantoor).

Behic: Mijn vrije momenten spendeer ik het liefst met mijn gezin. Als de agenda het toelaat, probeer ik ook mijn conditie te onderhouden door te gaan sporten.

Maxime: In de zomer ga ik in het weekend regelmatig fietsen of met de motor rijden. Dit is een echte uitlaatklep, ik vergeet even alle stress en geniet met volle teugen. Als het weer wat minder goed is, kies ik ervoor om te gaan zwemmen of een keertje naar de fitness te gaan. Ik ga ook regelmatig iets drinken met vrienden om wat na te babbelen over de afgelopen week.

Maxime: “Je leeft maar één keer. Maak er het beste van, samen met de mensen die je dierbaar zijn.”

Favoriete plek in Limburg? Waar ga je graag eten/iets drinken/…

Olivier: Ik ben geboren en getogen in Hasselt. Het blijft mijn favoriete stek in Limburg.

Behic: Ik vertoef graag in de multiculturele buurt van C-Mine in Genk. In de Vennestraat en op de site van C-Mine, vind je de leukste brasseries en restaurants. Ook hou ik van de nostalgische sfeer die de mijnschachten uitstralen.

Maxime: Mijn favoriete plek van Limburg is Haspengouw met zijn talloze fruitbomen en leuke terrasjes. Ik voel ik me hier echt thuis. Als ik ervoor kies om een terrasje te doen of iets te gaan eten, doe ik dit meestal in Sint-Truiden of Hasselt.

Benieuw naar onze expertise in vastgoed in de regio Hasselt, Genk, Beringen en Haspengouw? Neem vandaag nog contact met ons op. Tot snel!

Delen op

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons