Nieuws

Je woning verkopen? Dat doe je zo.

18 Mei 2018

Wie zijn woning te koop stelt, hoopt dat er snel een nieuwe eigenaar gevonden wordt. Liefst iemand die ook nog eens een correcte som geld op tafel legt. Wil je een vlotte verkoop van je woning realiseren, dan neem je best volgende tips in acht.

Lees meer

Maak kennis met onze inkopers

26 April 2018

Immo Groep 5 bestaat uit een enthousiast en gedreven team dat iedere dag zijn beste beentje voorzet om woondromen te realiseren. Hoog tijd om de gezichten achter de schermen te leren kennen.

Lees meer

Haal het maximum uit je kleine tuin

12 April 2018

De lentekriebels hebben ons allemaal te pakken. Onze groene vingers beginnen al te kriebelen om onze tuin zomerklaar te maken. Ook in een kleine tuin is het heerlijk ontspannen. Hoe je zelfs van de kleinste tuin een gezellig groene oase maakt, lees je hier.

Lees meer

5 tips om je interieur eenvoudig te pimpen

13 Maart 2018

Heb je een krap budget maar wil je toch een Pinterest-waardig interieur? Weet dan dat een nieuw interieur geen stukken van mensen hoeft te kosten. Met deze eenvoudige ingrepen creëer jij een prachtig interieur waarin je je helemaal thuisvoelt.

Lees meer

Zo maak je een te renoveren huis klaar voor verkoop

19 Januari 2018

Ga jij jouw te renoveren woning in de etalage zetten? Dan wil je natuurlijk je huis van zijn beste kant laten zien. Je hoeft daarom niet meteen alles zelf te renoveren, maar een opfrissingsbeurt maakt je woning alvast aantrekkelijker voor potentiële kopers.

Lees meer

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons