UW PARTNER IN VASTGOED

Al vijf jaar toveren we een lach op vele gezichten. Door mooie verkoopresultaten te realiseren of door woondromen in vervulling te laten gaan. Onze grootste drijfveer is dan ook om al uw vastgoedwensen waar te maken. We hebben oor naar uw verlangens en stellen alles in het werk om uw zoektocht tot een goed einde te brengen. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe woning of een koper voor uw eigendom.

 

GEDREVEN EN PROFESSIONEEL TEAM
Ons gedreven team bestaat uit een evenwichtige mix van vakbekwame vastgoedspecialisten met een passie voor vastgoed. Elk met een eigen expertise in zijn domein en regio. Zo zijn we als betrouwbare en professionele partner actief in de regio Hasselt, Genk, Beringen, Haspengouw en omstreken.

BETROUWBARE VASTGOEDPARTNER
Het feit dat tevreden klanten hun positieve ervaringen delen met familie, vrienden en kennissen, maakt dat steeds meer mensen de weg naar ons weten te vinden. De waslijst met referenties groeit elke dag verder aan. Dat we als betrouwbare vastgoedpartner doen wat we beloven, draagt daar zeker toe bij. Het vertrouwen dat we van al onze klanten krijgen, sterkt ons in het feit dat onze persoonlijke aanpak werkt.

OPEN COMMUNICATIE
Daarbij hechten we veel belang aan een open communicatie. Ook bekommeren we ons over alle paperassen, waardoor we u als klant helemaal ontzorgen. Verder staan we garant voor een snelle en efficiënte afhandeling en staan we u tijdens het hele traject bij, van a tot z. Onze dienstverlening stopt niet van zodra het compromis getekend is. En dat is wat ons betreft het beste bewijs dat u op ons kunt rekenen.

 

Hebt u ook vastgoedplannen? CONTACTEER ONS

Bel of mail ons: 011 30 50 50 of info@immogroep5.be

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons